Kestävä kotimainen laatutuote

PonttiSet-puulattia on aito kotimainen luonnontuote. Männystä, kuusesta ja koivusta valmistettavat massiivipuiset lattialaudat ovat erikoiskuivia, mittatarkkoja ja laadutettuja. Laadutuksen ansiosta lattioita ei tarvitse paikata, eivätkä lattialaudat sisällä oksavikoja. Alhaisen kosteusprosentin ansiosta PonttiSet-lattialautojen kapeimmat leveydet sopivat myös lattialämmityksen yhteyteen. Koska lattialaudat on pontattu sekä sivuilta että päädyistä, lattian asennus sujuu joutuin eikä tavaraa juuri mene hukkaan. Siksi työmaalla säästyy aikaa ja samalla myös rahaa. PonttiSet-lattialaudat ovat puuvalmiita, eli niihin voi valita kohteen ominaisuuksien ja oman maun mukaisen pintakäsittelyn. PonttiSet on lattiaan kaikin puolin kestävä valinta: puulattian voi vuosikymmenien saatossa hioa ja pintakäsitellä uudelleen useita kertoja. Puu rakennusmateriaalina sitoo ilmakehän hiiltä koko käyttöikänsä ajan.

Vakiotuotteet

Puulattioidemme vakiovalikoimaan kuuluu parikymmentä PonttiSet-tuotevaihtoehtoa, joiden materiaaleina ovat mänty, koivu ja kuusi. Lattialautojen tavallinen paksuus on 28 tai 33 mm, ja vakioleveyksissä on valinnanvaraa 70:stä aina 190 millimetriin asti (erikoisleveyksissä jopa 280 mm:iin asti).

Lue lisää vakiotuotteistamme

Käyttökohteet

PonttiSet-tuotteista löytyy sopiva puulattia moniin eri käyttötarkoituksiin, ja pintakäsittelyvaihtoehdot ovat lähes rajattomat. Olemme toimittaneet aidon puulattian lukemattomiin arvokkaisiin ja vaativiin rakennus- ja remonttikohteisiin.

Lue lisää käyttömahdollisuuksista ja referensseistä

Asennus

Puulattiasi onnistuu varmimmin, kun tutustut asennusohjeisiimme ja teknisiin vaatimuksiin hyvissä ajoin rakennus- tai remonttihankkeesi suunnitteluvaihessa. Tee se itse -rakentaja voi asentaa PonttiSet-puulattian helposti myös omatoimisesti.

Lue lisää puulattian asentamisesta

Miten PonttiSet-lattiat syntyvät

PonttiSet on ollut laadukkaan puulattian nimi jo 1980-luvulta lähtien. Yli satavuotiaan yrityksemme osaava henkilöstö valmistaa massiivipuiset lattialaudat Kyyjärvellä perinteisin menetelmin, suomalaisesta puusta.

Lue lisää lattialautojemme tuotantoprosessista

Tilaukset ja tiedustelut

Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja palveluistamme sekä neuvomme sinua oman rakennus- tai remonttikohteesi lattia-asioissa. Saatat löytää vastauksia kysymyksiisi myös Usein kysyttyä -sivultamme. Varaston tyhjennyseriä, erikoisuuksia ja tarjoustuotteita esittelemme etusivulla Erikoistarjoukset-otsikon alla.