Sisäverhouspaneelit

Sisäverhouspaneeliemme perusvalikoimassa emme ole tyytyneet ihan tavallisimpiin paneelimalleihin. Vakiotuotantoon valikoituneissa paneeleissamme näkyy perinteiden kunnioittaminen. Jos et löydä alla kuvatuista mieleistäsi paneelivaihtoehtoa tai jos mielessäsi on jokin aivan tietty malli esimerkiksi remonttikohteeseen, ota ihmeessä yhteyttä meihin. Pystymme nimittäin valmistamaan ketterästi myös muita paneeliprofiileja ja erikoismitoituksia. Kysy paneeleista myös kokonaistarjousta, joka sisältää kuljetuksen – toimitamme tuotteitamme kaikkialle Suomeen suoraan kuluttajille ja työmaalle!

Helmipaneeli

14 x 95 mm kuusi
14 x 120 mm kuusi

Toistasataa vuotta vanha paneelimalli, jota on käytetty niin pappiloissa kuin kartanoissakin.

Sisarpaneeli

14 x 95 mm kuusi

Valeuralla varustettu profiili saa sisarpaneelin näyttämään puolet kapeammalta kuin se todellisuudessa on. Rintamiestaloissa paljon käytetty perinteinen paneelimalli pyöristetyin reunan muodoin.

Sormipaneeli (6-sorminen)

14 x 120 mm mänty

Tuo huoneen ilmeeseen vaihtelua pienillä pinnoilla tehosteen tapaan käytettynä. Sopii erityisesti eteisten, kuistien, portaikkojen ja pylväiden pintaverhoiluun sekä puolipaneeliksi – tuttu mm. rintamiestaloista! Mainiot akustiset ominaisuudet.

Hirsipaneeli

20 x 145 mm kuusi/mänty
20 x 170 mm kuusi

Myös ulkoverhouksiin hienosahatulla pinnalla – tiedustele saatavuutta.

STP

15 x 95 mm kuusi
14 x 120 mm kuusi

Täysiponttinen pyöreäreunainen peruspaneeli

Tilaukset ja tiedustelut

Paneelien saatavuus voi vaihdella – varmista varastotilanne suoraan myynnistämme. Valmistamme eräkohtaisesti muitakin kuin tässä esiteltyjä paneeleja, joten pyydä tarjousta, jos tarvitset muuta kuin tässä esiteltyä paneelia. Meillä on valmius höylätä mitä erilaisimpia profiileja asiakkaan toimittaman mallin tai mittojen mukaan