Kyyjärven Saha Oy

Kyyjärven Saha Oy on perheyritys, joka aloitti toimintansa Kyyjärven Mylly-Yhtiönä vuonna 1907. Seuraavana vuonna ostettiin 6500 Suomen markalla Helsingissä ja Pietarissa toimineelta Osakeyhtiö Agrosilta ensimmäinen raamisaha. Myllytoiminta loppui 1960-luvulla, minkä jälkeen seuraava puoli vuosisataa kului sahaus- ja höyläystoiminnan parissa. Yli satavuotisen historian aikana yrityksen tuotevalikoima on muuttunut koko ajan erikoistuneempaan suuntaan. Kesäkuussa 2014 vanha sahalaitos tuhoutui tulipalossa, ja siitä lähtien PonttiSet®-lattialaudat ja muut laatutuotteet on valmistettu lähialueen yhteistyökumppaneilta hankitusta sahatavarasta.

Vuonna 2015 tehdyn sukupolvenvaihdoksen myötä Kyyjärven Saha Oy:n ohjaksissa on nyt neljäs sahayrittäjäsukupolvi, joka luottaa perinteisen ammattitaidon, kotimaisuuden ja asiakaslähtöisyyden voimaan. Tärkeimpiä tekijöitä pienyrityksen menestyksen takana on osaava henkilöstö, ja Sahan työntekijät ovatkin puualan ja asiakaspalvelun todellisia ammattilaisia. Osoituksena suomalaisen työn edistämisestä yritykselle on myönnetty arvostettu Avainlippu-tunnus.

Kyyjärven Saha Oy:n viimeaikaisista vaiheista tehtyyn paikallislehti Viispiikkisen juttuun voit tutustua tästä.

Tilaukset ja tiedustelut

Kerromme mielellämme lisää tuotteistamme ja palveluistamme sekä neuvomme sinua oman rakennus- tai remonttikohteesi lattia-asioissa. Saatat löytää vastauksia kysymyksiisi myös Usein kysyttyä -sivultamme. Varaston tyhjennyseriä, erikoisuuksia ja tarjoustuotteita esittelemme etusivulla Erikoistarjoukset-otsikon alla.